Van Anadolu Basın Birliği ve yeni oluşum…

Bu makale 880 kere okunmuş.
ftekdur @ hotmail.com

Basın; içinde bulunduğu toplumun gözü, kulağı, sesi ve hatta nefesidir. Kadim Anadolu coğrafyasının kadim çalışanlarının bir çatı altında toplanması, yek vücut ve yek ses olması şahsımı ziyadesiyle memnun etti.

Bu amaç doğrultusunda yeniden ayağa kalkan, yeni bir yapılanmaya giden, yeni yüzler ve yeni seslerle yola çıkan Van Anadolu Basın Birliği’ni kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Başta Van Anadolu Basın Birliği Şube Başkanlığını yıllarca yapmış, bu yolda emek sarfeden, gücü yettiğince bir şeyler yapmaya çalışan, bu önemli oluşumu bu günlere getiren Eski Başkan Vezir Baş’ı yad eder, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.

Hayat tüm akışıyla devam ediyor. İstesek de istemesek te zaman akıp gidecek, her yeni devir, yerini yeni gelen bir devire emanet edecek.

Önemli olan yeni oluşumlarda bayrağı devr alan, üstlenen yenilerinin bu bayrağı ileriye taşımak, kendisiyle yola çıkanlara sosyo-ekonomik anlamda daha fazla katkı sunmasıdır.

Van Anadolu Basın Birliği Şube Başkanlığına seçilen meslektaşım, Van Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayhan Yazlık’ı kutlar, yeni ve farklı çalışmalar ile başarılı olmasını temenni ediyorum.

Yeni oluşumun, basın camiasında birleştirici, kaynaştırıcı bir yol haritası çizecek olması gayet güzel.

Kısır çekişmelerden uzak, gerek topluma gerekse kendi üyelerine yaratacağı imkanlar doğrultusunda izleyeceği yol haritası, plan, proje ve politikaları büyük önem arz ediyor.

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yeni Başkanı Gazeteci Sayın Ayhan Yazlık’ın her anlamda gösterdiği başarılı grafiğini bu alanda da başaracağına inanıyorum.

Toplumsal düşüncelere sahip, geniş ufku ve kucaklayıcı yapısıyla bilinen yeni başkanı hayli zor bir görevin beklediğini buradan ifade etmek isterim.

Türkiye’de yaklaşık 30 şubesi ile merkezi Ankara’da bulunan Anadolu Basın Birliği, büyük bir camianın ötesinde etkin çalışmaları ile de bilinen bir gerçek.

Van şubesinin de bundan sonraki süreçte bu önemli camiaya yapacağı örnek çalışmalarla katkı sunacağından hiç şüphem yoktur.

Gerek üyelerine, gerekse bu önemli camiaya layık bir yönetim anlayışıyla önemli çalışmalara imza atmaya hazırlanırken, Anadolu Basın Birliği Van Şubesi’nin yeni yönetimini bir kez daha kutlar, başarılar dilerim.

Etiketler: fehmi tekdur van abb

Yorumlar0

Adınız Soyadınız: