Yazlık, şeref Beratı'na layık görüldü

Van TSO Yönetimi tarafından, ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık'a "şeref beratı" verildi.

Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi, Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan Ayhan Yazlık, "şeref Beratı"na layık görüldü.

Van Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ayhan Yazlık'ı "şeref Beratı" ile ödüllendirdi.

”ŞEREF BERATI”

SAYIN AYHAN YAZLIK

Mesleki potansiyellerimizi ve birikimlerimizi kullanarak ilimizin tanıtımına sunduğunuz katkılar odamız tarafından örnek olarak gösterilerek, her zaman şükran ve takdirle anılacaktır.

Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizi kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Necdet TAKVA

Van Ticaret ve Sanayi Odası