Erciş Muhtarlar Dernek Başkanı, Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanı ve Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık'ı makamında ziyaret etti.

Erciş Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Yaşar ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Demir ile birlikte, Van Havadis Gazetesini ziyaret ederek Dernek hakkında bilgiler aktardı.

Erciş Muhtarları Yaşatma, Kollama ve Koruma Dernek Başkanı Mustafa Yaşar, amaçlarını muhtarları korumak ve kollamak olduğunu belirterek, muhtarların sesini daha güçlü bir şekilde yetkililere duyurmak anlamında böyle bir dernek çatısı altında birleştiklerini ifade etti.

Başkan Yaşar, "Erciş bölgesi sınırları içerisinde bulunan muhtarları bir araya getireceğiz, birbimize destek olacağız her bir muhtar arkadaşımızın sorunu tüm muhtarlarımızın sorunu olarak göreceğiz. Erciş ilçemizin sorunlarını yukarılara bildirmek anlamında 101 muhtar arkadaşımızla birlikte hareket ederek çözüm yollarını arayacağız. Dernek Başkanı olarak her muhtar arkadaşımın sorunu kendi sorunum olarak kabul ederek, yönetim olarak birlikte hareket edeceğiz" Dedi.