AK Parti İpekyolu Belediye Meclis üyesi A. adayı ve aynı zamanda, İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler personelli Saliha Başkaer bahçe, Anadolu Basın Birliği Van Şubesini ziyaret ederek, yeni yıl hediyesini takdim etti.

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Timur tarafından karşılanan Başkaer bahçe, güncel konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Başkaer Bahçe, Meclis Üyeliği konusunda, ABB Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Timur'den, bir kadın olarak, destek istediğini belirterek, kadının, kadına destek olmasının çok önemli olduğunu belirtti.  ABB Van Şube Başkan Yardımcısı Timur ise yaptığı açıklamada, siyaset arenasında kadının yer almasının, çok önemli olduğunu belirterek, Basın olarak, hem basın mensubu olması,  hem de başarılı bir kadın olarak  gördükleri Saliha Başkaer Bahçe'ye, destek olmak için elerinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.