Van Ak Parti Milletvekili İrfan Kartal Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık'ı makamında ziyaret ederek, yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Daha önce yapılması düşünülen bir ziyaret olduğunu söyleyen Van Ak Parti  Milletvekili İrfan Kartal, "Van Basınını oldukça önemsiyoruz. Bizim için önemli bir düşünceye sahip olan yerel basını göz ardı edemeyiz. Van'da gerek yerel gerekse ulusal basın olsun bizim için çok önemlidir" dedi.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık; "Biz Van Havadis Gazetesi olarak şefaf ve tarafsız haber yapmak konusunda hiçbir zaman taviz vermedik vermeyeceğiz de. Van ve Vanlılar için doğru ve tarafsız haber yapma konusunda ilkeli duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz. İrfan Kartal'ın Milletvekili olması Van için bir şans olduğu gibi bizlerde büyük umut olmuştur. Yaptığınız bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz" diyerek yapılan bu nazik ziyaretten ötürü Milletvekili İrfan Kartal ve heyeti teşekkür ettiğini belirtti.