AK Parti İPekyolu ilçesi Belediye Başkan Aday Adayı İşadamı Şaban Gültepe, seçim çalışması ziyaretleri kapsamında, ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık'ı ziyaret ederek, seçim takvimi ve seçim çalışmaları hakkında önemli bilgiler aktardı.

Gültepe, Van şehrinin birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğu bir yerel seçim süreci başladığını belirterek; "Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi anlamında birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Birbirimizi seveceğiz birbirimize sahip çıkacağız. Bu kent kalkınırsa, ekonomik anlamda güçlenirse, yaşadığımız kentte huzur da gelir, refah da gelir. Mesele kent meselesi olunca, tamamıyla şahsı sorunlarımızı bir kenara bırakmalıyız. Önemli zamanlarda kentin meselesini tartışmaya açacağız. Kentin meselesini ve kentin en önemli sorunları karşısında gerektiğinde her türlü ideoloji düşüncelerimizi bir kenara bırakma erdemliliğini gösterebilmeliyiz. Belediyecilik anlayışında ideoloji asla olmaz. Tamamıyla hizmet anlayışı ön planda olmalıdır" diyen İpekyolu Belediye Başkan aday adayı Gültepe, kentin selameti için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu sözlerine ekledi.