Aras Kargo ile ABB arasında antlaşma

Aras Kargo Satış Yöneticileri,  Anadolu Basın Birliği Van Şubesini ziyaret ederek, önemli bir çalışmaya imza attı.

Aras Kargo Satış Yöneticisi Uğur Tutkal ve heyeti Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık'ı makamında ziyaret ederek, kargo işlemlerinde ciddi manada bir indirim yapacaklarını belirtti.  Anadolu Basın Birliği (ABB) Üyelerinin il dışına gönderecekleri her üründe, belirli oranda indirim uygulayacaklarını belirten Aras Kargo Satış Yöneticisi Tutkal, basına büyük bir önem verdiklerini belirterek, basın mensuplarına uygulanacak olan her indirimin, kendileri için çok anlamlı olacağını söyledi.

Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, Aras Kargo Yöneticilerinin basın camiasına uyguladıkları, indirim sözleşmesinin çok olumlu olduğunu belirterek, ince ve nazik düşüncelerinden dolayı Aras Kargo Yönetici ve çalışan kadrolarına teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.