Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, Van Bölge  Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Nejla Yeşilova'yı, makamında ziyaret ederek, Hastanenin sağlık ve bakım hizmetleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.
  Göreve yeni atanan Yeşilova'nın, tek amacının Hastanenin ve beraberinde Van kentinin gelişmesi anlamında görevine son derece bağlı olması, ABB tarafından sevindirici olarak değerlendirildi.

Çiçeği burnunda Sağlık hizmetleri birim Müdürü Nejla Yeşilova'nın, Van için bir şans olduğunu belirtten ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, "bize düşen görev moral ve motivasyon konusunda, böylesi kritik görevlerde bulunan birim Müdürlerine yardımcı olmaktır" diyerek, Yeşilova'ya yeni görevinde başarılar dilediğini vurguladı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Müdürü Nejla Yeşilova ise yaptığı açıklamada, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "hep birlikte Hastanemizin ve Van ilimizin kalkınması için çaba göstereceğiz. Başarı bir kişinin değil, başarı herkesin bildiği gibi iyi bir ekip işidir. Bizler hep birlikte iyi bir ekip olabilirsek, inşallah hastanemizi ve kentimizi hak ettiği yere taşıyabiliriz" diyerek, Van halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi.