Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şube Başkanı Ali Tancan'ı, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Van Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Ali Tancan, Anadolu Basın Birliği Van Şubesi tarafından, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, zor ve sorumluluğu oldukça yüksek bir görevi devr aldığını belirtti.

Başkan Tancan, hiç bir Gazi ve Şehit aileleri arasında ayırım yapmadan, herkese eşit mesafede hizmet edeceğini söyledi.

Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık ise yaptığı açıklamada; Önemli göreve yeni seçilen çiçeği burnunda, Ali Tancan'a başarı dileğinde bulunarak, ABB olarak, her zaman, her konuda destek olacaklarını söyledi.