Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Volkan Karabağlı, basın camiasının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğine değindi. Basının gün geçtikçe ayrıldığını ve ilişkilerin kopmak üzere olduğuna dikkat çeken Karabağlı; “Dernek olarak birlik ve beraberlikten yana olacağız. Üyelerimiz ve yönetim olarak basın camiasından her kesime zeytin dalı uzattık. Derneklerin ve dernek başkanlarının var olma sebebi de budur. Biz üyesine, yönetimine ve diğer derneklere saygı göstermeyen bir anlayışta olmayacağız'' dedi.

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Volkan Karabağlı, yeni yönetimi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, yönetimini kamuoyuna tanıttı. Gün geçtikçe basının kan kaybettiğini, ve itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirten Karabağlı, “Bunda kenetlenmemenin ve camianın içerisinde çomak sokan insanların da etkisi var. Ancak marka şehir Gaziantep deniliyorsa şehri marka yapan ortak akılın da yerel basınla istişare edip çalışması gerekir. Marka şehrin, medyasının da marka olması gerekir. Fakat yapılan istişareler ya yapılmıyor, ya da yanlış yapılıyor. Biz dernek olarak bu istişareleri nasıl yaparız, Ortak akılla birlikte nasıl hareket ederizi gündeme getireceğiz.” dedi. Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Volkan Karabağlı; Genç ve dinamik bir yönetimle çalışmalara başladıklarını Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin gün geçtikçe etkin çalışmalar yapacağını belirtip yönetimi basına tanıttı.

GÜÇLÜ YÖNETİM KADROSU DİKKAT ÇEKTİ.

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi'nin güçlü yönetim kadrosu şu isimlerden oluşuyor.

Volkan Karabağlı Gündem 27 Gazetesi İş Dünyası Dergisi Başkan

M.Bora Zor Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Başkan Yardımcısı

Merve Tanrıöver Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Genel Sekreter

Murat Barık Bahar Tv Ve Tv27 Haber Koordinatörü Sayman

Metin Sabuncu Grt Medya Grubu

Aykut Özkeleş Artı Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Ökkeş Sabah Ayıntap Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Mezine Sırakaya Narkoz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Haldun Özsivil Zafer Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

Mehmet Gören Makale Yazarı

Feramiz Seviniş Türkmen Radyo Tv Yayıncılık Ve Art Tanıtım İletişim

Semra Öztürk Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

Ökkeş İşçi Medya27 Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Bezmi Özkan Araştırmacı Yazar Gündem27 Köşe Yazarı

Atilla Konukoğlu Zafer Gazetesi Genel Koordinatörü

Fatih Demirtaş Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Müslüm Okatan Medyakent Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Elif Pınar Ertem İşdünyası Dergisi

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi olarak bir önceki yönetime teşekkürlerini dile getiren Karabağlı geçmiş dönemde şube başkanı olan İsmet Atar ve ekibine teşekkür etti. İsmet Atar yönetiminde birlikte çalıştığına da değinen Karabağlı; İsmet Atar'a geçmişte yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür edip plaket verdi. Geçmiş dönem Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Atar ise; Karabağlıya başarı temennilerinde bulundu. Atar; bayrağı genç ve çalışmalarıyla etkin olacağını düşündüğümüz Volkan Karabağlıya emanet ediyoruz. Karabağlı; daha önceki dönemde zaten yönetimimizdeydi. Yeni dönemde başarılı olacağına yürekten inanıyor, kendisine ve yeni yönetime başarılar diliyorum dedi.  Anadolu Basın Birliği Genel başkanı Halil Zor'a da teşekkürlerini dile getiren Karabağlı, Genel başkanla telefonla görüştüklerini Zor'un kendisine başarılar dilediğini söyledi.

İkinci bahar restaurantında Yapılan toplantının ardından dernek yönetimi ve üyeler toplantının çok olumlu geçtiğini, Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi olarak birlik ve dayanışma içerisinde olacaklarını, derneğin gün geçtikçe daha da güzel çalışmalar yapacağını belirtip hatıra fotoğrafı çektirdiler.