ABB'den Büyükelçi'ye ziyaret

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi, Kazakistan Büyükelçisi'ni makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi Başkanı Ayhan Yazlık ve heyeti, Kazakistan Ankara Büyük elçisi  Abzal Saparbekukuly'u, Ankara'da bulunan ofisinde ziyaret ederek, Türkiye-Kazakistan dostluğu ve Türkiye-Kazakistan konusunda gösterdiği işbirliği konusundaki önemli çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Büyükelçi Abzal Saparbekuly, yapılan ziyaretten dolayı ABB Van heyetine teşekkür ettiğini vurgulayarak, diyalogların gelişmesi anlamında böylesi ziyaretlerin önemli olduğunu söyledi.

Büyükelçi Saparbekuly, ayrıca Anadolu Basın Birliği Van Şubesinin üstün çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini söyledi. ABB Van Şubesi Büyükelçi'ye Van'ın meşhur Karakovan ballı ile dünyaca meşhur olan Van'ın otlu Peynirini ikram ettiler. Büyükelçi Saparbekuly ise ABB Van heyetine Kazakistan'a has olan bal ikramında bulundu. Görüşmelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.