Anadolu Basın Birliği Van Şube  Başkanı Ayhan Yazlık yayınladığı mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramının anlam ve önemini hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirterek, her daim hafızalar da canlı kalınması için nesilden nesille anlatılması gerektiğini söyledi.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık yayınladığı mesajında; “30 Ağustos 1922 tarihi, halkımızın ve ordumuzun büyük fedakarlıklarla verdiği bağımsızlık mücadelesinin ve vatan sevgisinin tüm dünyaya yayıldığı bir dönem olarak tarihe geçmiştir. Birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiği, tüm ülkenin seferber olduğu bağımsızlık mücadelesinin zafer ile sonuçlandığı 30 Ağustos’ta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını  rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.

Haber Merkezi/ Dilek Etemoğlu