Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi,  “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türkiyeli Kardeşlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, Rabbim ülkemizi her türlü terör ve darbe kalkışmalarına karşı korusun” diyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.